OV-taxi overstappunten Leiden

De OV-taxi geeft u voor- en natransport op een bus- of treinreis. De OV-taxi rijdt vanaf het gewenste adres naar het dichtstbijzijnde overstappunt, of andersom. Op een overstappunt vindt u aansluiting op reguliere bus- of treinritten. De overstappunten in Leiden waar u naar toegebracht of van opgehaald kunt worden, zijn de volgende:

Opstapplaatsen*:

  • Voorschoten, NS station
  • Leiderdorp, Rijnland Ziekenhuis
  • Zoeterwoude-Dorp, Westeindseweg

* Reizen van en naar een specifiek adres is alleen mogelijk vanaf deze vaste opstappunten in de buurt; Arriva kiest bij het reserveren van de OV-taxi het dichtstbijzijnde opstappunt voor u.

OV-taxi reserveren: Leiden

Voor € 2,- per rit brengt de OV-taxi u naar de dichtstbijzijnde opstaphalte bij u in de buurt; een rit naar een overstappunt in een buurgemeente kost u € 4,-. Omdat de OV-taxi onderweg ook andere mensen ophaalt, is de speling rond de ophaaltijd zo’n 10 minuten. Ook de reistijd kan zo wat uitlopen, tot maximaal 20 minuten extra. De OV-taxi is doordeweeks beschikbaar tussen 06.00 en 00.00 uur en in de weekenden van 08.00 tot 00.00 uur.

Reserveren kan al vanaf 05.30 uur (vanaf 07.30 uur in het weekend) en tot 00.30 uur. U dient minimaal een uur voor de gewenste vertrektijd te reserveren en wanneer u regelmatig dezelfde reis maakt, dan reserveert u gemakkelijk met één boeking al deze ritten al een half jaar vooruit.

Reserveer een uur vooraf door te bellen naar 0900 - 1961 (€ 0,10 p.m.).